Altijd al in orkest willen spelen? Of wil je de muzikale draad weer oppakken? Bij Harmonie Eendracht in Dronten kan je het nu 4 weken gratis proberen. Met je eigen instrument of met een leeninstrument van de muziekvereniging kan kennis maken met de grootste band van Dronten. Ga deze uitdaging aan en probeer het eens! Want niets is leuker om samen en in een grote groep muziek te maken. Krijg diezelfde kippenvel momenten als bij de huidige 45-koppig orkestleden, wanneer je ieders muzikale talenten samen hoort. Na deze 4 weken kan je bekijken of het orkest bij je wensen aansluit. Het harmonieorkest is een diverse groep mensen, van jeugdig tot senior. We spelen afwisselende muziekgenres. Van herkenbare popmuziek tot echte concertwerken. Op straat lopen doen wij al lang niet meer. Wij verzorgen enkel zittende optredens op podia, zoals ons concert in april 2018 samen met Karin Bloemen.

Speel je  #saxofoon #klarinet #dwarsfluit #hobo #fagot #trompet #trombone #hoorn #bariton #tuba #drums #pauken #klokkenspel #xylofoon of een ander instrument dat binnen een harmonieorkest past? Kom eens langs!

We nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze muziekrepetitie, elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in het Ichthus College Dronten. Heb je vragen? Bel gerust naar 06-22891734 of info@harmonie-eendracht.nl. Of kijk op www.harmonie-eendracht.nl.