DJBaatle_kleinMet een 40 minuten durend muziekspektakel zal Harmonie Eendracht Dronten een battle aangaan met DJ BrowBeat uit Elburg. Bij wie zal het publiek het meeste uit zijn of haar dak gaan?

Gedurende de show zal non-stop muziek te horen zijn, telkens afgewisseld en in elkaar gemixt door de muziekvereniging en de dj Bart Pruis. Dit project is uniek in Flevoland! Op het Redeplein zal dan ook verrassende gezichten te zien zijn! Populaire blaasmuziek is te horen van o.a. Stevie Wonder, James Brown, Benny Goodman, Jan Smit en nog vele andere. Onder leiding van dirigent Jan Maat zal de dj en het orkest feilloos een continue programma bieden. De jeugdleden van Harmonie Eendracht zijn bijzonder verheugd met deze moderne manier van muziek brengen.

Dit optreden is gratis te bezoeken tijdens de ‘Week van de Amateur Kunst’ op zaterdag 2 juni om 14:20 uur.