Rabobank-Fietstocht2014Zes leden van Harmonie Eendracht hebben deelgenomen aan de Rabobank Clubkasactie. Door een een route te fietsen halen zij voor de vereniging een bijdrage voor de clubkas bij elkaar.

Speciaal voor verenigingen in Flevoland organiseren de Rabobank de Rabobank Clubkasactie. Met deze actie stellen zij verenigingen en stichtingen in de gelegenheid extra geld bij elkaar te fietsen. Een activiteit die past bij hun coöperatieve roots; samen maken wij de samenleving, de bank. Op deze manier willen zij onze betrokkenheid tonen en een zichtbare bijdrage leveren aan het lokale verenigingsleven.

Wim Broekhuizen, Tiny Saal, Jan Willem Elsenga, Erika Kamminga, Jille Eilander en Monique Cuisinier: Bedankt voor jullie inzet!