Harmonie Eendracht is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Dronten. Zo ook niet op Koningsdag! Sinds jaar en dag mogen wij het Wilhelmus begeleiden tijdens het vlaghijsen. Voor het vlaghijsen onthalen wij de kinderen van Dronten op hun prachtig versierde fietsen met vlotte, herkenbare muziek. Weer of geen weer, wij staan ons mannetje wel!

‘s Middags speelden wij voor de Meerpaal, met naast ons het Dronter Piratenkoor. Het publiek genoot zichtbaar en zong veel liederen mee. Ook ons repetoire werd gewaardeerd: Aan de Amsterdamse grachten, Het dondert en het bliksemt, Bloody Mary. Het ontbrak ons aan niets! Met het voltallige orkest hebben wij er een gezellige Koningsdag van gemaakt!

De komende weken zult u ons weer regelmatig treffen in Dronten. Op de agenda staan het Airgunnersconcert, de Dodenherdenking, Avondvierdaagse en het Zomeravondconcert van het IKK.