fanfare 80-90Al 50 jaar bestaat er een muziekvereniging in Dronten. In deze jaren heeft muziekvereniging Eendracht in Dronten tal van optredens verzorgd binnen de gemeente. Eendracht is op zoek naar oud video- en fotomateriaal die is gemaakt van de vereniging. Het kan zijn dat toeschouwers een film hebben gemaakt of dat oud-leden een archief hebben met oud filmmateriaal. Eendracht wil graag in contact komen met de bezitters van dit filmmateriaal, om aan het archief toe te voegen. Tevens is Omroep Flevoland voornemend om een documentaire te maken over de Dronter muziekvereniging. De provinciale omroep wil graag gebruik maken van deze oude videobeelden. Heeft u beelden van Eendracht op band/tape staan en wilt u de oude beelden nieuw leven inblazen? Het maakt niet uit hoe oud de beelden zijn. Het mag van 1963 tot 2013. Neem dan contact op met Hilbert Buist van Harmonie Eendracht Dronten via 0321-314514 of ga naar www.harmonie-eendracht.nl/archief.

Ook tijdens het jubileumconcert op 30 november in De Meerpaal, samen met pianist Cor Bakker, zullen er beelden vertoond worden. Toegangskaarten voor dit concert zijn te koop bij theater De Meerpaal of via hun website.