De grote clubactie loten zijn weer binnen! Andries Veennema zal aanstaande dinsdag (11 sep) de loten verdelen onder de leden; het is de bedoeling dat iedereen weer meehelpt en tenminste 5 loten verkoopt, als je meer loten kunt verkopen dan natuurlijk graag. De opbrengst van de loten komt voor een groot gedeelte ten goede van Harmonie Eendracht en is een belangrijk aanvulling op onze kas! Denk daarom alvast na welke vrienden, familieleden, buren etc. loten kunnen kopen.

Op zaterdag 15 september start landelijk de verkoop. Wees sportief en begin echt niet eerder! (als we eerder beginnen kunnen we volgend jaar van deelname worden uitgesloten)

De loten kosten 3 euro per stuk; als je dinsdag je loten (5, 10 of meer) gepast kunt betalen dan graag; je mag ook een week later betalen na het verkopen van de loten.