Zaterdag 6 oktober jl. hebben alle muzikanten van het A-orkest een gezellige en informele studiedag gehad. Op de prachtige locatie van Flevonice in Biddinghuizen. In de ochtend werden we verwelkomd met een lekkere kop koffie of een vers getrokken kop thee. Aansluitend heeft het orkest geoefend op tal van muziekstukken die komende tijd op het programma staan bij diverse optredens. Dirigent Jan Maat bracht met humor en trucs bij de muzikanten het uiterste naar boven. En ja, na de repetitie klonk het muziekstuk veel muzikaler.

Na de lunch was het tijd voor het tweede blok repeteren. Terwijl buiten de zon lonkte om naar buiten te gaan, werden de laatste fijne kneepjes bijgebracht. Tijd voor een borreltje en andere activiteiten. Middels een stellingspel werd er onder de leden gevraagd hoe er over diverse zaken binnen de vereniging werd gedacht. Waar willen we naar toe in de toekomst? Wat moet blijven zoals het is en waar moeten we vernieuwen. Interessant!

Tijd om in teams de natuur in te gaan: Voetgolf! Lekker actief bezig zijn in een spelelement. De dag werd afgesloten met een lekkere maaltijd!

X