PostNC2013smHet begint een ware traditie te worden in Dronten. Het Nieuwjaarsconcert in theater De Meerpaal verzorgt door de muziekverenigingen uit de gemeente Dronten. Ook dit jaar zal Amor Musae uit Swifterbant, Maris Sonores uit Biddinghuizen en Harmonie Eendracht een afwisselend programma brengen. Dit jaar staat het concert in het teken van 3x goud. Biddinghuizen bestaat in 2013 dan 50 jaar, evenals Swifterbant. De 3e gouden plak gaat naar Harmonie Eendracht die 50 jaar bestaat.

Flevolands Jubileum Orkest

Omdat er dit jaar weer veel te vieren zal zijn, zal ook na de pauze alle verenigingen weer samenvoegen tot één groot orkest van ca. 100 muzikanten onder de naam: Flevoland Jubileum Orkest. Dit voorgegaan door dirigent van Harmonie Eendracht: Jan Maat.

Een gezellige avond vol passie, plezier en prestatie met een knipoog naar het nieuwjaarsconcert in Wenen. Sfeervolle walsen, bekende marsen en moderne blaasmuziek!

Toegangskaarten  € 7,50 p.p. zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van De Meerpaal of via hun website www.meerpaal.nl