We zijn op zoek naar jou! Kom kijken en doe mee!

Harmonie Eendracht Dronten is op zoek naar nieuwe muzikanten voor het orkest. Daarom houdt ons orkest een open avond om te ontdekken hoe leuk dat is, op dinsdagavond 9 april. Aansluitend kan er vier weken gratis en vrijblijvend worden mee gemusiceerd in het orkest. Belangstellenden kunnen nader kennismaken met het orkest en de wijze waarop een repetitie verloopt en vaststellen dat het repertoire echt niet alleen uit marsen bestaat, maar heel gevarieerd is.

Mensen die in het verleden een blaasinstrument hebben bespeeld en dit weer willen oppakken, maar ook mensen die overwegen een instrument te gaan bespelen, krijgen op deze dag de kans om vragen te stellen en eventueel de volgende stap te zetten. De vereniging is juist op zoek naar leden die naast het musiceren ook veel voldoening halen aan de gezelligheid onderling. Jarenlange muziekervaring is echt niet nodig. Eendracht is een warm bad voor iedere muzikant.

Wij zijn op zoek naar muzikanten voor trompet, klarinet, saxofoon, trombone, hoorn, tuba, fagot en hobo. En naar melodisch slagwerk voor op xylofoon en pauken. Ook moderne instrumenten voor het harmonieorkest zijn welkom, zoals (bas)gitaar en piano/synthesizer.

Harmonie Eendracht is een gevestigde naam binnen de regio met bijzondere concerten. Zo stonden wij tijdens onze jubileumconcerten op het podium met Karin Bloemen en Cor Bakker. Daarnaast zijn er jaarlijks meerdere leuke optreden in het dorp, bij verschillende festiviteiten. Het oude beeld dat een harmonie door de straten marcheert, is niet meer bij het Dronter orkest. Wij verzorgen enkel optredens op vaste plaatsen.

Eendracht heeft voor iedere muzikant een instrument
Voor muzikanten die graag willen aansluiten in het orkest, is er direct plaats. Maar wat als men geen eigen instrument heeft? Dat is voor Eendracht geen probleem. De vereniging heeft tal van instrumenten op voorraad die men in bruikleen kan bespelen! Zo is een dure investering niet nodig.

Via Eendracht goedkoper (bij)lessen bij De Meerpaal
Veel mensen weten niet dat leden van Eendracht goedkoper (bij)les krijgen bij de muziekopleidingen van De Meerpaal. Via Eendracht muziekles krijgen en bij voldoende ervaring meedoen in het (jeugd)orkest.
Elke dinsdagavond oefent het orkest in de grote zaal van het Ichthus College aan de Jupiterweg in Dronten. Vanaf 19:00 uur start het jeugdorkest JOE en vanaf 19:45 uur het grote orkest. Op de open avond van 9 april staat om 19:30 uur de koffie/thee klaar. Voor wie direct wil proberen om mee te spelen in het orkest, neem dan direct je instrument mee. Of stuur een email naar de vereniging voor een leeninstrument.

X