Dinsdag 18 september kunnen belangstellenden kunnen vrijblijvend een kijkje nemen bij onze muziekvereniging. Hou je van muziek maken en wil je kijken hoe dat gaat in een orkest? Of speel je al jaren lang in een orkest, maar nog niet in Dronten? Misschien ben je wel voornemend om een instrument te leren spelen!

Kom dan deze kijkdag naar onze oefenruimte in het Ichthus College Dronten (Jupiterweg 25). Je kan vanaf de ‘zijlijn’ meekijken en luisteren. Maar wees ook welkom om tussen de orkestleden te zitten voor de ultieme ervaring. En als je zelf een instrument hebt, neem deze gerust mee!

Harmonie Eendracht verzorgd ook samen met De Meerpaal muzieklessen. Voor de starters, maar ook voor gevorderden. Ook hierover kunnen wij jullie deze avond informeren. Ook is het mogelijk om een proefles bij te wonen in De Meerpaal. Kijk hiervoor op de flyer voor de juiste tijden (klik hier).

19:00 – 19:30 uur: Jeugdorkest Joe (het leerlingenorkest)
19:45 – 22:00 uur: Het harmonieorkest (voor de ervaren muzikanten van niveau A)