WisentAchtergrond
Een avontuurlijke theaterroute door het Wisentbos met zang, dans, theater en muziek van Drontense amateurgezelschappen.

Zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016
16.00 uur
Wisentbos Dronten (tegenover Wisentweg 7)

OP ZOEK NAAR DE WISENT!

De blazers roepen de bewoners van Dronten op hun laarzen aan te trekken en zich midden in het Wisentbos te verzamelen voor een avontuurlijke theaterroute.

Op zoek naar warmte
Op zoek naar oerkracht
Op zoek naar de Wisent!
Waar is dit grote warme, ruige oerrund gebleven?
Na 1000 jaar is de Wisent toch terug in Nederland?
Maar waar dan?

In een theatraal en muzikaal verhaal gaan we op zoek naar de Wisent. Door een bos dat danst en geluid maakt. Meegevoerd door wildopzieners en boswachters beleeft men een warm, spannend en wild avontuur en komt men erachter dat de Wisent dichterbij ons staat dan we wellicht zouden verwachten…

Uitvoerenden:
Muziek: Zanggroep Akkoord en Harmonie Eendracht
Dans: De Meerpaal Academie o.l.v. Amarinske Brands en Joy-4all o.l.v. Joyce Goeree
Theater: Wim Bok, Jan Willem de Korte, Ans Koopman, Frits Boterman en San Algie

EXTRA INFORMATIE:
De gehele theaterroute vindt buiten plaats (onverharde routes), dus denk aan gepaste kleding en schoeisel. De route is niet toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. De voorstelling duurt circa 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Reserveren:
Reserveren voor deze theaterroute kan via www.meerpaal.nl/theater, het Serviceplein in De Meerpaal of telefonisch via 0321 388 777. Kaarten kosten € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen (tot en met 18 jaar). Kaarten zijn ook tijdens de middag zelf, in het Wisentbos, verkrijgbaar. Let op: daar zijn de kaarten uitsluitend tegen contante betaling verkrijgbaar. Voor vragen tijdens de middag zelf kunt u bellen naar 06-50447929.
Parkeren:
Parkeren van auto’s en fietsen kan op het parkeerterrein van de Dorpsboerderij, Wisentweg 5a (niet bij de ingang van het bos).

Passie in de Polder is een productie van het Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF) onderdeel van KUBUS Lelystad in samenwerking met De Meerpaal. www.centrumamateurkunstflevoland.nl / www.meerpaal.nl
X