WijkconcertOp drie dinsdagavonden in juni verruilt Harmonie Eendracht Dronten haar vaste repetitieavond binnen voor zomeravondconcerten in de buitenlucht.Zij zullen in diverse wijken van Dronten een optreden verzorgen zodat het publiek in hun eigen omgeving kan genieten van de muziek die ten gehore gebracht wordt.

Een aantal jaren geleden is dit idee ontstaan om iets terug te doen voor de donateurs die de muziekvereniging ondersteunen. Samen met het jeugdorkest JOE zal geprobeerd worden een gezellige sfeer te brengen in de wijken. Een divers genre aan muziek zal uitgevoerd worden van pop, viva la vida, tot klassiek, de second walz. De optredens zullen plaats vinden op dinsdag 9 juni in de speeltuin van de Marjoraan (Dronten-Zuid), op dinsdag 16 juni in de tuin van De Woonark bij Coloriet De Regenboog, en op dinsdag 23 juni in het dierenpark/heuvelpark vlakbij het centrum van Dronten. Heel bijzonder is dat het dierenpark deze avond ook geopend is evenals de minigolfbaan en de jeu de boule baan. Dat is dus dubbelop genieten.

De inwoners van Dronten worden van harte uitgenodigd om deze gratis wijkconcertjes bij te wonen. De aanvang is om 19.00 uur en tegen 20.30 uur keert de rust weer in de wijken van Dronten. Alles is natuurlijk wel onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.