Dan is nu de zomervakantie in regio Noord ook echt een feit! Afgelopen dinsdag speelden wij ons laatste zomeravondconcert in de straat van één van onze actiefste leden, Henk. Bekende muziek zoals Sofia, Just give me a reason, Hey Jude en natuurlijk een aantal marsen werden door ons gespeeld! Het publiek genoot zichtbaar. Fijn om te zien dat buren gezellig naar buiten kwamen met een kopje koffie om te luisteren naar ons. Ook wij sloten de avond af met een gezellige borrel bij Henk onder de carport.

De wijkconcerten zijn een jaarlijks terugkerende traditie waar wij veel plezier aan beleven!

 

Nu mogen we even bijkomen van alle repetities en optredens de afgelopen tijd. Toch staan we niet helemaal stil en mogen we gebruik blijven maken van onze repetitieruimte om ons niveau ook in de vakantie op peil te houden. Na de vakantie zullen we ons beste beentje weer voortzetten voor ons jubileumconcert van 28 oktober a.s.

 

Dank aan iedereen die is komen kijken en luisteren de afgelopen weken en die ons op elk ander moment ondersteunt. Wat moeten wij zonder u! Wij wensen iedereen dan ook een fijne zomer toe en graag tot 28 oktober a.s. in de Meerpaal!

X